dimarts, 22 d’octubre del 2013

Ràdio La Vila, una ràdio que ens motiva

“Ràdio la Vila, una ràdio que ens motiva”, és un projecte d’escola iniciat el curs passat que intenta potenciar un dels objectius del nostre Pla de Lectura de centre: Millorar la lectura en veu alta dels nostres alumnes. Aquesta activitat busca la funcionalitat i significativitat dels aprenentatges. Són els propis alumnes de sisè que escriuen el text, el graven i l’emeten.

 Aquest any, els nois i noies de sisè, iniciarem el projecte el mes de març i ens acompanyaran alumnes que ara estan fent 1r d’ESO i que el curs passat van començar ràdio la Vila! 

A tall d’exemple aquí teniu uns quants programes que vam gravar a la nostra escola!

2 comentaris:

  1. Fantàstic projecte el de 'Ràdio La Vila, una ràdio que ens motiva' , iniciat el curs passat !
    Tant de bo us serveixi realment per a millorar la lectura en veu alta i us ajudi a elaborar els textos amb correcció i coherència per tal que els pugueu llegir i gravar i que els qui us escoltem us puguem entendre.
    Per això cal que us esforceu a fer a consciència les activitats de llengua que els vostres mestres us proposen. I, sobretot, a fer-les molt bé, no de qualsevol manera. La nostra llengua bé que s'ho mereix. Si us sembla que us puc ser útil en alguna cosa, no quedeu en demanar-m'ho.
    Carme Cornellà - mestra de música -

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme pels teus savis consells, que no només serveixen pels nens i nenes... als i les mestres també ens anirà bé tenir-los en compte.

      Vicenç Gómez -tutor de 6è A-

      Elimina