dimecres, 2 de desembre del 2015

JOC NET A LA GRADA



L’esport en edat escolar és una important plataforma educativa i esportiva on un dels factors principals és la influència dels pares/mares en l’evolució i educació del jove esportista.
Tot i una bona planificació d’una escola i/o entitat per treballar hàbits de comportament, de salut i els valors intrínsecs en l’esport, es poden veure moltes vegades alterats per actituds supracompetitives i de pressió vers el propi esportista i fins i tot agressives vers l’adversari, jutges, àrbitres, entrenadors/es o altres esportistes.
L’objectiu principal del programa és educar en l’àmbit esportiu per fomentar comportaments cívics i evitar situacions indesitjades que es mostren massa sovint a les instal·lacions esportives.
El projecte pretén conscienciar i arribar a través dels nens/es a les famílies i a la població adulta en general per mostrar la importància d’un bon comportament en el desenvolupament de les jornades esportives i/o de competició on hi participin o assisteixin nens i nenes en edat escolar.

5 comentaris:

  1. va ser molt divertit i jo ja coneixia un dels Marcs.
    Mar

    ResponElimina
  2. va ser molt pero que molt divertit i ens van ensanyar moltas cosas i ara a ducasio fisica i si practiquem esports ho apliquem i es tot molt mes divertit !!!!!!!!!!!!

    MARTA VILAGRAN

    ResponElimina
  3. va ser molt pero que molt divertit i ens van ensanyar moltas cosas i ara a ducasio fisica i si practiquem esports ho apliquem i es tot molt mes divertit !!!!!!!!!!!!

    MARTA VILAGRAN

    ResponElimina
  4. Va ser mes que divertit, coneixia un dels profes

    ResponElimina