dilluns, 11 d’abril del 2016

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El passat divendres 11 de març els alumnes de cicle mitjà i cicle superior, juntament amb els seus mestres, van assistir a l'acte de tria dels seus representants al Certamen de Lectura en Veu Alta. El jurat va estar format pel senyor Xavier Garcia, la senyora Núria Palomeras i la senyora Pilar Camós. Van tenir molta feina perquè era molt difícil, atés que tots els nens i nenes que es van presentar llegien molt bé! Finalment van ser escollits la Núria Planells de 4t, la Maria Planella de 5è i en Bryan Castro representant de les aules d'acollida. El dimarts 12 d'abril aniran a Olot en nom de l'escola. Molta sort a tots tres!! Els desitgem molta sort a tots tres!

3 comentaris:

  1. Benvolguts nois i noies de 4t i de 5è.
    Estic segura que l'esforç i les ganes que vàreu posar en llegir, de la millor manera possible, el text que us varen donar, haurà servit per veure que no hi ha res que sigui fàcil, fàcil.
    A totes les coses hi hem de posar bona voluntat per a fer-les, ganes per a gaudir-ne mentre les fem i l'esforç necessari per tal de tenir l'èxit que n'esperem.
    La Núria, la Maria i en Bryan representaran l'escola de La Vila en aquest certamen a Olot. I això vol dir que ens representaran a tots. Esperem que ho facin molt bé.
    Si ells guanyen, guanyarem tots.
    Molta sort!
    Carme Cornellà

    ResponElimina
  2. va ser molt divertit!!!

    Marc Vila

    ResponElimina
  3. va ser molt divertit encara que no vam passar tots m'ho vaig passar més que bé!!

    Estel Bofill

    ResponElimina